Win een van de 3 duo VIP tickets voor Antwerpen Zingt op 4 Augustus 2013

Na een drukke werkweek moeten we allemaal ontspannen. En wat is er leuker dan luidkeels en uit volle borst mee te zingen met klassiekers uit ons collectief geheugen? Dat is het recept van Vlaanderen zingt en dit weekend komen ze langs op de Antwerpse kaaien! Lees snel verder en ontdek hoe jij als VIP kan meebrullen!

Vlaanderen Zingt?

Vlaanderen zingt is een rondreizend initiatief die begrijpt dat je van zingen ongelofelijk gelukkig wordt. Ze stellen hun podium dan ook op in tal van Vlaamse steden en gemeenten.

Antwerpen Zingt!

Antwerpen Zingt nogmaals met zijn allen aan de Gedempte Zuiderdokken. Ook dit jaar worden er opnieuw 35.000 gesmeerde kelen verwacht die zich wagen aan de absolute meezingers. Vivaldis Interim is vanzelfsprekend weer van de partij en sponsort dit zangfeest in het bruisende hart van Antwerpen. Afspraak op zondag 4 augustus vanaf 18u voor een spetterend feest! Bekijk hier alvast de lijst met liedjes.

Programma

18u : optreden Devos & Lemmens met Vlaamse covers uit het archief van Antwerpen Zingt
19u : optreden van Wim Leys & @fundum met samenzang en -dans. De ideale opwarmer die iedereen in stemming brengt in afwachting van het grote werk nadien.
20u20 : samenzang onder leiding van Marc D’Hollander en gelegenheidskoor.
23u30-24u : einde

Zing jij mee als VIP?

Vivaldis Interim geeft 3 duo VIP tickets weg waarmee je backstage mag. Bovendien voorzien we je van gratis eten en drinken, de hele avond door.

Hoe deelnemen?

1. Ga naar de Vivaldis Interim Facebook pagina
2. Zoek de foto van Antwerpen Zingt
3. Like Vivaldis Interim pagina
4. Tag jezelf in de foto

Meer is er niet aan! De winnaars worden vrijdagnamiddag bekendgemaakt op onze Facebook pagina. Hou deze dus zeker goed in de gaten, zodat je zeker geen kans mist om zondagavond te flaneren over de Antwerpse Gedempte Zuiderdokken als een echte VIP.

Veel succes en tot in Antwerpen!

Bekijk hier alvast een voorsmaakje:

Share
Dit bericht is geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink.