Zuiddag 2013: Spijbel voor het goede doel op 17 oktober

zuiddagOp donderdag 17 oktober is het weer Zuiddag. Die dag mogen scholieren voor een keer hun schoolbank aan de kant zetten en gaan ze tijdens de schooluren aan het werk voor het goede doel. Onder het motto ‘Work for Change’ zetten ze zich een dag in op de werkvloer, waarna ze hun vergaarde loon voor die werkuren aan het goede doel schenken.

Dit jaar steunt Zuiddag het het buitenlandse jongerenproject ‘Proef je Passie!’ van Vredeseilanden, ten voordele van jonge Peruviaanse koffieboeren. Met de opbrengst krijgen deze jongeren een betere opleiding in de koffiebranche om hun toekomst in de sector te verzekeren.

Vivaldis Interim doet zijn duit in het zakje

Ook Vivaldis Interim gooit zich dit jaar in de strijd om de jonge koffiekwekers te ondersteunen. We bieden aan 100 studenten de kans om zich bij een van onze klanten in te werken. De kost voor de tewerkstelling nemen we maar wat graag voor onze rekening om zoveel mogelijk Vlaamse en Brusselse jongeren te kunnen mobiliseren voor hun Peruviaanse leeftijdsgenoten.

Wie kan er deelnemen?

Alle scholieren uit het vierde tot zevende jaar middelbaar onderwijs, zowel uit ASO, TSO, BSO, KSO, Buso en het Deeltijds Onderwijs. Enige voorwaarde is dat je school deelneemt aan Zuiddag.

What’s in it for you?

Laten we eerlijk zijn, een dagje de schoolbanken moeten missen doet geen pijn. Je kan een dag proeven van het echte werkleven en kiest zelf wat je gaat doen. Wie weet hou je er zelfs goede contacten aan over en heb je meteen je vakantiejob voor dit jaar verzilverd. Zuiddag is voor scholieren steeds een unieke ervaring aangezien allerlei soorten jobs worden vertegenwoordigd, van airhostess tot politicus. En als kers op de taart weet je waarvoor je werkt; je geeft een toekomstperspectief aan jongeren uit Peru die opgroeien in een omgeving waar ze heel wat minder kansen krijgen.

Solliciteer nu!

Bekijk ons jobaanbod voor Zuiddag 2013 en stuur zo snel mogelijk je sollicitatie door. Indien je nog geen login en wachtwoord hebt voor de website van Zuiddag kan je je eerst online registeren. Deel deze pagina met al je vrienden zodat ook zij snel een leuke job voor hun Zuiddag kunnen vinden. Veel succes!

Share
Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Vacatures & Jobs. Bookmark de permalink.