Our Team: Team Captain Glennys

Maak kennis met Glennys, onze superwoman in spe!

Ook deze maand stellen we weer een uiterst fijne collega aan jullie voor. Trommelgeroffel… Dit, is Glennys! Zij is een one-of-a-kind uitzendconsulente die op een heel unieke manier haar roeping bij ons ontdekte. Hoe? Zij merkte op dat haar vorige loopbaan in de horeca niet meer smaakte. Enkele opleidingen later vond ze de eerste jobmatch van haar Vivaldiscarrière… voor zichzelf bij Vivaldis!

Al 4 jaar elke loopbaan in goede banen leiden

Je ziet het meteen: Glennys is een gemotiveerde jongedame die met veel zorg en ambitie omgaat met haar job. Hondstrouw als ze is (want als ze een dier zou kunnen zijn, kiest ze resoluut voor een hond), doet ze steeds haar uiterste best om ieders beste collega te zijn.

Waar is zij verantwoordelijk voor?

Binnen de Vivaldis-cluster ‘Allegro’ – klinkt dat niet als muziek in de oren – begeleidt Glennys alle Antwerpse kantoren. Met veel plezier bezoekt ze hen allemaal met een glimlach en zorgt ze ervoor dat alles goed draait.

Glennys = superwoman in spe?

Hoewel ze al een aantal krachtige troeven achter de hand heeft, wilt Glennys zich voortdurend verbeteren. Als je haar dus vraagt welke superkracht ze zou willen hebben; antwoordt ze met veel overtuiging: “Ik zou willen dat ik de gedachten kon lezen van elk bedrijf, om zo de ideale match met een uitzendkracht te kunnen vinden… Ofzoiets!”

Wie weet wat de technologie binnenkort allemaal kan, Glennys!

Share
Dit bericht is geplaatst in our team. Bookmark de permalink.