10 jaar Hasselt Ziiingt! Vivaldi’s Interim is van de partij!

Hasselt Zingt!Op 11 juli 2012 is het opnieuw tijd voor Hasselt Ziiingt, het grootste bier- en zangfeest van Limburg en omstreken. Het is al de tiende keer dat Hasselt ziiingt wordt georganiseerd en dat wordt gevierd met een speciale schlagereditie:

Het Hasseltse Kolonel Dusartplein maakt zich op voor de 10de editie van Hasselt Ziiingt. Op woensdag 11 juli verwachten we het grootste zangkoor van Limburg (jullie dus!) om mee te zingen en te luisteren naar meer dan 30 Nederlandstalige nummers. Onder begeleiding van de beste zangers en muzikanten wordt het Kolonel Dusartplein weer ingepalmd door een zingende mensenmassa die de ene Vlaamse meezinger na de andere ten berde brengt.

Dit jaar leidt niemand minder dan Raf Van Brussel alles in goede banen! Danny Wuyts, dit keer met LIVE band zorgt opnieuw voor de ondersteunende muziek.

David Vandyck, Willy Sommers en Jo Vally treden deze 10de keer aan als gastartiesten. Zij geven het beste van zichzelf en brengen voor u hun grootste hits.

Ook dit jaar sponsort Vivaldi’s Interim Hasselt dit grootse zangfeest.

Als je nu als uitzendkracht via ons kantoor in Hasselt aan de slag bent mag je een enveloppe verwachten met daarin een voucher en een ballon. Als een van je vrienden zich voor 11 juli met de voucher inschrijft in ons kantoor te Hasselt is je eerste drankje op Hasselt Ziiingt alvast op onze kosten. Als je je op de avond van Hasselt Ziiingt aanmeldt aan de Vivaldi’s Interim stand met je gele ballon zorgen wij niet alleen voor de nodige helium, je tweede drankje is bovendien ook op onze kosten.

Niet aan de slag via Vivaldi’s Interim Hasselt? Niet getreurd, spring op 11 juli dan even AL ZINGEND  binnen in ons kantoor en we hebben een verrassing voor je klaarstaan.

Tot binnenkort!

Team Hasselt
Ann, Liesbeth en Melissa

Share
Dit bericht is geplaatst in Evenementen met de tags , , , . Bookmark de permalink.