Ontmoet Tom: de nieuwste CEO van Vivaldis

Ook deze maand stellen we met veel plezier een onmisbare kracht binnen het Vivaldis-team voor: ontmoet Tom, die sinds afgelopen april de stoel van Vivaldis-CEO bekleedt. Tom staat te trappelen om mee te werken aan het nieuwste hoofdstuk binnen het Vivaldis verhaal – en zo zijn visie en ambitie tot leven te brengen. 

Tom leerde gaandeweg omgaan met stressvolle situaties 

Als CEO is het vrij belangrijk dat je weet hoe je professioneel en constructief om moet gaan met stressvolle situaties. Gelukkig heeft Tom dit gaandeweg geleerd. “Er is slechts één ding dat je moet onthouden”, aldus Tom. “Je moet gewoon leren om te relativeren. Vanaf je terug nuchter kan nadenken, kan je bepaalde situaties beter gaan analyseren… En is die oplossing opeens niet meer zo veraf!

Work hard, play hard

Waarom Tom zich met zoveel passie en gedrevenheid inzet om van Vivaldis een succesverhaal te maken? Dat is eenvoudig: de ‘work hard, play hard’ mentaliteit die daar zo aanwezig heerst. Bij Vivaldis trekt iedereen aan hetzelfde zeil: iedereen wil hetzelfde bereiken, wil samenwerken en heeft een zéér resultaatgerichte instelling. Maar op het einde van de dag wordt dit dik verdiend en zeer enthousiast gevierd. Overdag zijn we gedreven carrièremensen, maar ’s avonds komen de speelvogels buiten!

 Een passie voor familie, fietsen en… maandag

 Wanneer Tom moet vertellen over zijn grootste passie, komen zijn gezin en een liefde voor fietsen eerst – maar volgt ‘maandag’ op een indrukwekkende derde plaats. De slogan ‘Thank God it’s Monday’ is immers niet alleen de slagzin van Vivaldis, maar past perfect bij hoe Tom in het leven staat, hoe hij bepaalde dingen aanvoelt en hoe hij zijn professioneel leven wil leiden: beginnende met op maandag breed glimlachend op kantoor aankomen.

Bekijk zeker de volledige video om de gekste, leukste en meest interessante weetjes over onze favoriete Vivaldis CEO te weten te komen!

 

Vivaldis

Vivaldis

Noem ons een interimkantoor, een uitzendbureau of een jobsite met échte mensen.... 't Is wat wij er van maken. En dat is in het beste geval een match made in heaven. Vivaldis gaat dan ook enkel voor ‘t beste. Door je aan een job of een collega te helpen die 100% bij je past. Een zetje, zeg maar, waardoor jij onbeschrijflijk veel zin krijgt om er iets van te maken. Want net als ‘t leven zelf is een job iets wat jij er zélf van maakt.
Vivaldis